Het Corona virus grijpt razendsnel om ons heen en mensen worden hier onzeker van. De berichtgevingen hierover klinken vooralsnog niet erg hoop gevend en men kan ook niet voorspellen hoelang deze crisis zal aanhouden. Inmiddels zijn vele winkels tot nader order gesloten, hetzij vrijwillig dan wel noodgedwongen.  Echter Versailles blijft geopend zolang het nog mag. Wij hebben dan ook geen aangepaste openingstijden maar zullen er wel voor waken dat onze en de gezondheid voor u zelf op de eerste plaats blijven staan.
Wij kunnen het ons heel echter goed voorstellen dat men angst heeft in de stad in te gaan voor het doen van boodschappen en mede hierom hebben wij besloten (om indien gewenst) uw gewenste dranken in de ruimste zin van het woord gratis thuis te bezorgen bij een minimale order van €. 75,00 en in binnen een straal van max 20 km rondom Nijmegen. De leveringen en of bestellingen dienen echter wel vooruit per bank betaald te worden omdat wij in deze periode het aannemen van contant geld proberen te vermijden. Hygiëne staat voor ons hoog in het vaandel.
Uiteraard is onze bezorgdienst alleen van kracht tijdens de door de RIVM aangegeven periode welke nu duurt tot 6 april..

Mocht u meer informatie over onze bezorgdienst willen ontvangen neem dan telefonisch contact met ons op, op telefoonnummer 024-32.32.008 of per email via [email protected]

 

You must be 18 years old to visit this site.

Please verify your age