Welkom bij Versailles

Whisky is ons voornaamste handelswaar. Wij hebben dan ook doorlopend tal van exclusieve whisky’s op voorraad, geïmporteerd uit alle windstreken. Ons team van professionele en vriendelijke medewerkers staat klaar om u van alles te vertellen over de verschillende soorten en smaken. Vanwege het verrichten van een bijzondere verdienste voor de whisky-industrie is de winkeleigenaar bovendien benoemd tot Keeper of the Quaich, een Schotse ere-titel. Whisky is niet alleen een vak, het is een levenswijze. Dus of u nu onervaren bent met die levenswijze of juist een kenner: bij ons bent u aan het juiste adres.

U vindt bij ons naast de enorme hoeveelheid whisky’s ook een ruime collectie wijnen, portwijnen, mousserende wijnen, likeuren en andere gedistilleerde producten. Onze wijnafdeling verkoopt meer dan 400 verschillende wijnen uit Frankrijk, Spanje, Italië en Portugal. Ook wijnen uit de “Nieuwe Wereld-landen” treft u bij ons in ruime mate aan.
Desgewenst kunnen wij voor u “speciale” wijnen bestellen die u niet in ons kernassortiment aantreft. Het is voor ons een kleine moeite om uw “lievelingsdrank”, mits voorradig in Nederland, te bestellen. Versailles Dranken beschikt namelijk over een groot netwerk van leveranciers.

Maar ook voor het gerstenat staan wij voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd, maar tóch van alle markten thuis, zou u kunnen zeggen. Onze bierspeciaalzaak, met de toepasselijke naam “De Bierbuik”, heeft namelijk eveneens zijn thuis in onze winkel. In onze aparte bierruimte treft u meer dan 375 verschillende speciaalbieren uit bijna alle delen van de wereld aan. Onze Zuiderburen leveren het grootste deel van dit bierassortiment.

Als het om bijzondere ervaringen gaat, schieten woorden vrijwel altijd tekort. Wij nodigen u daarom van harte uit om Versailles Dranken zelf te komen ervaren. Onze winkel is een paradijs voor de fijnproever, dus u bent welkom!

You must be 18 years old to visit this site.

Please verify your age