OUT OF BUSINESS
Afscheid nemen van je kindje “Versailles” is moeilijk.

Op 1 september 1996 werd Versailles Dranken in geschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel te Nijmegen. Nu juli 2020 bestaat Versailles bijna 24 jaar.
Door het bereiken van mijn pensioengerechtigde leeftijd wordt het tijd om het wat rustiger aan te doen en wat meer vrije tijd met mijn vrouw, kinderen, familie en vrienden door te brengen, wat m.i. wel mag na 24 jaar van 6 dagen per week werken en soms wel 7 dagen. Daarnaast word ik in september voor de 3e keer opa van een kleindochter. Kortom alle reden genoeg om te stoppen.
“Last but not least” word ik in november 2020 ook nog eens 67 jaar, “so… It’s time to move on”.

Het is voor mij een lang en moeizaam proces geweest om over een eventuele verkoop van Versailles na te denken. De vragen rijzen: Wanneer je besluit om dit te doen, op welke leeftijd en in welke periode, hoe is je gezondheid en hoelang mag je er van genieten om niets te doen. Aan de ene kant ruikt het gevoel van “vrijheid” waar je al zolang naar snakt maar aan de andere kant het loslaten van je kindje is moeilijk omdat het werk nog steeds zo leuk is. De beslissing om Versailles te verkopen heeft dan ook ruim 1½ jaar geduurd en dat was geen makkelijke keuze kan ik u verzekeren. Uiteindelijk in augustus 2019 besloot ik langzaam op zoek te gaan naar een geschikte kandidaat die met net zoveel passie, inzet en klantvriendelijkheid Versailles kan voortzetten zodat Versailles -een van de grootste whiskywinkels van Nederland- kan blijven voortbestaan.
Ik denk dat ik een geschikte kandidaat met veel passie en vuur gevonden heb in de naam van Rolf Vrijaldenhoven. Hij is in Nijmegen geen onbekende en heeft door de jaren heen veel werkervaring opgedaan met het product drank in de ruimste zin van het woord.

Met veel plezier en met een goed gevoel hoop ik dat Rolf, Versailles de komende 24 jaar kan continueren en kan expanderen.

Samen met mijn vrouw Helma gaan wij onze passie, droom en liefde voor en in Frankrijk naleven en ooit hopen wij u te mogen begroeten als gasten in onze toekomstige Gites in het zuidwesten van Frankrijk.

Uiteraard bestaat er geen afscheid zonder dankzegging.
Graag wil ik van de gelegenheid gebruik maken om de volgende personen en bedrijven dank zeggen voor 24 jaar gestelde vertrouwen in mij als persoon en als bedrijf Versailles.
Allereerst dank ik mijn vrouw Helma die al bijna 30 jaar (in januari 2021) mijn steun en toeverlaat is geweest in goede en slechte tijden. Daarnaast mijn kinderen, familie en goede vrienden.
Door de jaren heen tijdens onze vele whiskyproeverijen heb ik een vast topteam van vrijwilligers gehad, t.w. George, Ernst, Marlie, Peter, Klaas, Duco en Matt Sr.
Belangeloos hebben zij zich 5 tot 6 x per jaar ingezet om onze proeverijen tot een groot succes te maken en dat vele jaren achtereen. Ik dank jullie allen hier zeer hartelijk voor.

Verder dank ik natuurlijk alle (trouwe) klanten die wij ruim 24 jaar lang hebben mogen adviseren om hun favoriete drankje en/of cadeautje te kopen.

Mocht u nog cadeaubonnen in uw bezit hebben dan verzoeken wij u beleefd deze vóór 20 juli a.s. te verzilveren. Na deze datum is dit echter niet meer mogelijk.

Rest mij u allen hartelijk dank te zeggen voor de mooie jaren en voor uw trouwe klandizie.
Ik wens Rolf het allerbeste toe en hopelijk blijft u allen de komende 24 jaar hem steunen en veel bij hem kopen.

Het gaat u goed en wellicht tot ooit in La Douce France.
Met vriendelijke groet Caecil
.

 

 

 

You must be 18 years old to visit this site.

Please verify your age